De Beursberichten: weer rode cijfers op de beurs in week 10

Ten opzichte van De Beursberichten van vorige week, zien we toch weer over het algemeen rode cijfers met een enkele uitzondering.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 10

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 6,98 dollar waard na een stijging van 1,01%. Een week later is het aandeel weer gedaald naar 6,67 dollar: een daling van 4,44%. Ook werd deze week bekend dat Canopy Growth wordt verwijderd van de Canadese S&P/TSX 60 Index die de 60 grootste en meest liquide aandelen op de Canadese kapitaalmarkten vertegenwoordigen.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 1,35% naar 5,83 dollar. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 5,5 dollar: een daling van 5,66%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 5,34 dollar per aandeel waard na een stijging van 10,79%. Vandaag staat het op 4,72 dollar: een daling van 11,61%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 4,29 waard na een daling van 1,15%. Het aandeel is sindsdien gestegen en staat nu op 4,52 dollar: een stijging van 5,36%. Wel liet het bedrijf weten deze week dat het via haar dochteronderneming Blessed CBD de Duitse markt is betreden.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 3,68 dollar waard na een daling van 1,6%. Een week later is het verder gedaald naar 3,42 dollar: een daling van 7,06%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,53 dollar per aandeel na een stijging van 6%. Vandaag is het 3,18 dollar waard: een daling van 9,91%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,5206 dollar per aandeel na een stijging van 3,44%. Een week later is het precies net zo veel waard.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Weer rode cijfers op de beurs in week 10

Ten opzichte van De Beursberichten van vorige week, zien we toch weer over het algemeen rode cijfers met een enkele uitzondering.