De Beursberichten: Canopy, Tilray, Aphria, Aurora en Cronos allen -10% op de beurs

De trend die vorige week al in De Beursberichten opgemerkt was, lijkt de week erna te zijn doorgezet. Alle 5 zijn de bedrijven 10% minder waard.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)

Vorige week was er al een lichte daling nadat de aandelen op de beurs in het eerste deel van het jaar een ongekende stijging door maakten. De trend die vorige week al aanwezig was, lijkt de week erna te zijn doorgezet.

De Beursberichten: week 9

Alhoewel met de ingevoerde cannabis legalisatie in Virginia, was er nog wel even een piek in de afgelopen week.

En dus kijken we weer naar Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aphria (NASDAQ:APHA), Aurora Cannabis (NYSE:ACB) en Cronos Group (NASDAQ:CRON).

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Canopy Growth is aan het proberen om voor de cannabisindustrie een ongekende investering aan het ophalen bij investeerders. Maar op de beurs, vergeleken met vorige week, heeft het nog geen impact gemaakt. Sterker nog, vorige week was het aandeel nog 35,60 dollar waard. Nu staat het op 33,24: zo’n 6-7% lager.

canopy growth nasdaq:CGC CGC Nasdaq cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Ook Tilray heeft ondanks een kleine piek deze week, ten op zichte van vorige week geen stijging geboekt. Vorige week stond het aandeel op 27,98 dollar. Deze week staat het op 25,29 dollar per per aandeel wat een daling is van een kleine 10%.

Tilray Nasdaq:tlry nadaq tlry cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aphria (NASDAQ:APHA)

Ook Aphria kon behalve een lichte piek geen potten breken ondanks de aanstaande fusie met Tilray. Vorige week was het aandeel nog 20,07 dollar waard, vandaag 18,18. En dat is een daling van zo’n 10%.

Aphria cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Aphria te lezen.

Aurora Cannabis (NYSE:ACB)

Je raad het vast al: ook Aurora niet. Vorige week stond het aandeel op 11,64 dollar. Vandaag op 10,46. Ook een daling van zo’n 10%.

Aphria cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

En nee, dus ook Cronos group niet. Vorige week was het aandeel 11,41 dollar waard. Vandaag is het 10,31 dollar per aandeel waard. Ook een daling van zo’n 10%.

Cronos nasdaq:cron nasdaq cron cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.