De Beursberichten: kleine verliezen ten opzichte van vorige week

Alle vijf de bedrijven die we volgen in De Beursberichten kenden ten op zichte van vorige week verlies, al stelt het percentueel niet heel veel voor.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)

Het is donderdag dus dat betekent tijd voor De Beursberichten op deze website. Daarin volgen we vijf grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 18

Voor de goede orde, we hebben het in De Beursberichten over Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aphria (NASDAQ:APHA), Aurora Cannabis (NYSE:ACB) en Cronos Group (NASDAQ:CRON).

Sinds recent zijn de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth nog 28,16 dollar waard na een daling van 1,33%. Een week later is het aandeel 9,62% gedaald tot 25,45 dollar.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van 14,86% naar 19,32 dollar. Een week verder heeft het aandeel weer een flinke daling doorgaan van 17,70% naar 15,90 dollar per aandeel. Wel zijn nu ook de Tilray aandeelhouders akkoord met de Aphria fusie.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aphria (NASDAQ:APHA)

Vorige week kende Aphria een 15,41% stijging naar 16,03 dollar per aandeel ten opzichte van de week ervoor. Deze week is het aandeel licht gedaald tot 4,05% tot 15,38.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aphria te lezen.

Aurora Cannabis (NYSE:ACB)

Aurora kende vorige week een stijging met 10,77% naar 9,05 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 8,78 dollar: een daling van 2,98%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week was het aandeel nog 8,42 dollar waard na een stijging van 4,21% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 7,89 dollar waard: een daling van 6,29%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Alleen maar verliezers

Alle vijf de bedrijven die we volgen in De Beursberichten kenden ten op zichte van vorige week verlies, al stelt het percentueel niet heel veel voor.