De Beursberichten: wederom matige cijfers op de beurs in week 11

Ten opzichte van De Beursberichten van vorige week, is er niet echt vooruitgang te zien. Sterker nog, de meeste aandelen zijn verder gedaald.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 11

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 6,67 dollar waard na een daling van 4,44%. Een week later is het aandeel weer verder gedaald naar 6,38 dollar: een daling van 4,34%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 5,66% naar 5,5 dollar. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 5,33 dollar: een daling van 3,83%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 4,72 dollar per aandeel waard na een daling van 11,61%. Vandaag staat het op 4,80 dollar: een stijging van 1,69%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 4,52 waard na een stijging van 5,36%. Het aandeel is sindsdien gestegen en staat nu op 4,65 dollar: een stijging van 2,88%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 3,42 dollar waard na een daling van 7,06%. Een week later is het verder gedaald naar 3,25 dollar: een daling van 4,97%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,18 dollar per aandeel na een daling van 9,91%. Vandaag is het 3,34 dollar waard: een stijging van 5,03%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,5206 dollar per aandeel voor twee weken op rij. Vandaag staat het toch wat lager met 0,4520: een daling van 13,17%. Ook kondigde Greenlane kostenbesparingen aan met ontslaggolf en zoekt het een lening.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Wederom matige cijfers op de beurs in week 11

Ten opzichte van De Beursberichten van vorige week, is er niet echt vooruitgang te zien. Sterker nog, de meeste aandelen zijn verder gedaald.