De Beursberichten: veel groene cijfers, groei ten opzichte van vorige week

Veel groene cijfers en dus groei ten opzichte van vorige week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -
Dutch Passion
PCN Symposium

Het is alweer donderdag vandaag. Dat betekent tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 23

Voorheen hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 25,58 dollar waard na een stijging van 6,66%. Een week later is het aandeel eindelijk nog iets gestegen naar 25,74 dollar: een lichte stijging van 0,62%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 13,97% naar 19,00 dollar. Een week verder is het aandeel nog verder gestegen naar 21,43 dollar: een stijging van zo’n 12,79% op moment van schrijven ten op zichte van vorige week.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een flinke stijging met 18,96% naar 10,10 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 10,23 dollar en is het daarmee nog 1,29% gestegen ten op zichte van vorige week.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 8,97 dollar waard na forse stijging van 15,44% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 9,03 dollar waard: weer een stijging van 0,66%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Het aandeel opende op 9,85 dollar per aandeel maar is inmiddels gezakt naar 8,06 dollar: een daling van 18,17%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 4,02 dollar per aandeel. Vandaag is het 4,15 dollar waard: een kleine stijging van 3,23%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Cannabis Industrie Awards 2022