De Beursberichten: Licht herstel zichtbaar op de beurs in week 5

Het bleef lang naar beneden gaan met de koersen in De Beursberichten, maar vandaag is eindelijk een licht herstel zichtbaar waarmee de weg naar boven weer voorzichtig is ingezet.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 5

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 7,23 dollar waard na een daling van 5,37%. Een week later is het aandeel gestegen naar 8,05 dollar: een stijging van 11,34%. Canopy kondigde daarnaast een rebranding van zijn merk Tweed aan.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 6,87% naar 5,56 dollar. Een week later is het aandeel gestegen naar 5,98 dollar: een stijging van 7,55%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 4,98 dollar per aandeel waard na een daling van 12,78%. Vandaag staat het op 5,13 dollar: een stijging van 3,01%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 4,06 dollar waard na een daling van 16,5%. Een week later is het gestegen naar 4,26 dollar: een stijging van 4,93%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,41 dollar per aandeel na een daling van 5,01%. Vandaag is het 3,72 dollar waard: een stijging van 9,09%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 4,21 waard na een daling van 3,66%. Het aandeel is sindsdien verder gedaald en staat nu op 4,07 dollar: een daling van 3,32%. Mogelijk omdat ze te laat waren met het indienen van hun kwartaalcijfers, alhoewel dat de dag erna is verholpen.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,7050 dollar per aandeel na een daling van 15,05%. Een week later is het 0,7097 dollar waard: een stijging van 0,67%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Licht herstel zichtbaar op de beurs in week 5

Het bleef lang maar naar beneden gaan met de koersen in De Beursberichten, maar vandaag is eindelijk een licht herstel zichtbaar waarmee de weg naar boven weer voorzichtig is ingezet.