DNA Genetics tekent overeenkomst met Colombiaanse GrowLAB

DNA Genetics is tot een licentieovereenkomst gekomen met GrowLAB, een kweker, producent en fabrikant van cannabis in Colombia.

0
Colombiaanse oud-minister van Financiën directie Khiron Colombia Juan Carlos Echeverry

De zadenbank DNA Genetics, kondigde eerder deze maand in een persbericht aan dat ze tot een licentieovereenkomst zijn gekomen met GrowLAB, een kweker, producent en fabrikant van cannabis in Colombia.

Colombiaanse GrowLab kan aan de gang met DNA Genetics

Deze overeenkomst verleent GrowLAB een licentie voor het DNA-merk en toegang tot hun eigen bibliotheek van bekroonde genetica voor gebruik in de kasfaciliteiten van het bedrijf, evenals hun 73.000 vierkante meter grote indoor cannabisteelt- en verwerkingsfaciliteit in Medellín, Colombia.

“Door dit partnerschap zullen we in staat zijn om onze unieke variëteiten naar de wereld te brengen(…)”

“We zijn verheugd om onze samenwerking met GrowLAB en toetreding tot Colombia aan te kondigen. Door dit partnerschap zullen we in staat zijn om onze unieke variëteiten naar de wereld te brengen en gebruik te maken van de optimale groeiomstandigheden en het vermogen om internationaal te exporteren, waardoor Colombia een belangrijk strategisch steunpunt wordt op de wereldwijde cannabismarkt,” aldus Rezwan Khan in het persbericht, president van DNA Genetics.

“De missie van GrowLAB is om de beste medicinale cannabisproducten en -diensten in Colombia te hebben en DNA Genetics staat bekend als de onbetwiste leider wereldwijd in het maken van cannabiszaden van de hoogste kwaliteit. We zijn erg verheugd om de officiële vertegenwoordigers in Colombia te zijn van een geweldige bondgenoot als DNA Genetics, waardoor we een van onze belangrijkste doelstellingen kunnen bereiken: voldoen aan de hoogste normen en waarde bieden aan de hele keten van de cannabisindustrie,” zei Oz Perilla in het persbericht, CEO van GrowLAB.

Sinds de oprichting heeft de door DNA ontwikkelde genetica meer dan 200 prijzen gewonnen, in alle categorieën, op de meest prestigieuze cannabisevenementen over de hele wereld, waardoor DNA de wereldwijde standaard is voor het kweken en kweken van echt de beste soorten. Deze prijzen omvatten de High Times ‘Top 10 Strain of the Year, die in 2009 werd opgenomen in de High Times’ Seedbank Hall of Fame, de High Times ‘100 Most Influential People in the Industry, en de High Times’ Trail Blazers Award, voor bijdragen die zijn geleverd om de gebieden ondernemerschap, politiek en geneeskunde te verenigen.