Nieuwe Nederlandse cannabis cultuur podcast: High Tea

De nieuwe cannabis cultuur podcast High Tea met Derrick en Rens is een podcast over cannabis en alles wat met de plant te maken heeft.

0

Nieuw: cannabisindustrie.nl heeft nu een eigen podcast, Cannabis Industrie Podcast.

Sinds kort, of al een tijdje, doen mijn collega’s Derrick Bergman en Rens Hoppenbrouwers de podcast High Tea. Ongeveer iedere twee weken bespreken ze allerlei onderwerpen gerelateerd aan de cannabis cultuur. Meestal vanuit het VOC Nederland kantoor.

Over High Tea

Derrick schrijft al meer dan 25 jaar over cannabis voor binnen- en buitenlandse media en is voorzitter van de stichting VOC (Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod).

Rens is medeoprichter van The HomeGrown Cup en werkte o.a. als budtender bij een van de beste coffeeshops van Nederland en als marktmeester van Cannabis Bevrijdingsdag.

Elke twee weken komt er een nieuwe aflevering van de High Tea Potcast online, met het belangrijkste nationale en internationale cannabis nieuws, bijzondere gasten en vaste rubrieken als ‘Wat zit er in je joint vandaag?’ en ‘De Ouwe Doos’.

Cannabisindustrie.nl oprichter te gast

Aflevering 5 was ikzelf te gast, evenals de einde jaars uitzending.

Meer High Tea luisteren? Dat kan op verschillende manieren. Check de website en luisteren maar! Of beluister onze eigen Cannabis Industrie Podcast.