Isracann bereidt zich voor op cannabis legalisatie in Israël

Met een bevolking van ongeveer 9 miljoen mensen zou legalisatie de binnenlandse detailhandelsmarkt onmiddellijk en drastisch doen toenemen tot bijna 2,5 miljoen potentiële klanten.

0
Aphria Canndoc Israël CBD

Isracann Biosciences Inc kondigde vorige week aan in een persbericht dat het is verheugd om te rapporteren over de prevalentie van mediaberichten en het publieke optimisme over de toekomst van het momentum voor het opbouwen van recreatieve cannabis in heel Israël.

Israël kan binnen 9 maanden cannabis legaliseren

Terwijl de wereld 2020 achter zich liet, boden rapporten van aanbevelingen van een interministerieel team onder leiding van minister van Justitie Avi Nissenkorn aanbevelingen voor de legalisatie van cannabis voor recreatief gebruik binnen negen maanden, met een evenwicht tussen ‘liberalisme en verantwoordelijkheid’.

“Het is tijd om vooruitgang te boeken en cannabis in Israël te legaliseren”

“Het is tijd om vooruitgang te boeken en cannabis in Israël te legaliseren”, zei Nissenkorn. “Dit is een belangrijke, holistische en verantwoordelijke hervorming, die laat zien dat de staat Israël de realiteit niet negeert en in de voetsporen treedt van ontwikkelde landen.” Plaatsvervangend procureur-generaal Amir Merari zei dat de mening van de regering is om legalisatie te verkiezen boven decriminalisering, wat vaker voorkomt in andere landen, aangezien “decriminalisering geen oplossing biedt voor problemen zoals de zwarte markt.”

De Israëlische minister van Justitie Avi Nissenkorn publiceerde in november 2020 een eerste versie van de Israel Cannabis Market Regulation Law voor openbaar commentaar.

Israël bokst boven zijn eigen gewicht

In een land dat voortdurend boven zijn gewicht bokst, heeft Israël al een aantal overtuigende wereldrecords, zoals het hoogste bedrag aan durfkapitaal per hoofd van de bevolking (IVC-Online), het hoogste aantal start-ups per hoofd van de bevolking (IVC-Online), het hoogste percentage van BBP in R & D-investeringen (4,2%) (Economic Times), # 3 in NASDAQ-beursgenoteerde bedrijven (na de VS en China) (Deloitte), 2e meest innovatieve natie (World Economic Forum), en het hoogste aantal patenten per hoofd van de bevolking (Bloomberg), dus het is geen wonder dat al in 2017 uit enquêtes bleek dat het ook het record had voor ‘s werelds hoogste percentage marihuanagebruikers, waarbij 27% van de bevolking van 18-65 jaar zich identificeerde als recreatieve gebruikers (US News, Times of Israel).

Drastische consumentengroei voorspeld wanneer legalisatie plaatsvindt

Met een bevolking van ongeveer 9 miljoen mensen zou legalisatie de binnenlandse detailhandelsmarkt onmiddellijk en drastische doen toenemen tot bijna 2,5 miljoen potentiële klanten

Met een bevolking van ongeveer 9 miljoen mensen zou legalisatie de binnenlandse detailhandelsmarkt onmiddellijk en drastische doen toenemen tot bijna 2,5 miljoen potentiële klanten. De huidige binnenlandse tekorten voor de naar schatting 80.000 medische gebruikers hebben al gezorgd voor een opgekropte vraag en een buitengewoon vooruitzicht voor Isracann. Met uitstekende banden met Canada, heeft het bedrijf zichzelf gepositioneerd door middel van overeenkomsten om bulkmateriaal te importeren en na legalisatie om afgewerkte producten in Israël te leveren, net op het moment dat de vraag op het punt staat te exploderen. Dit biedt Isracann de mogelijkheid om op korte termijn capaciteit te bieden om aan de verwachte groei van de consumentenvraag te voldoen, terwijl de binnenlandse productie naarmate het jaar vordert, wordt opgevoerd.

Op dit moment heeft Isracann de bouw van zijn 55.000 vierkante voet fase één boerderij voltooid en is het proces bezig met het afronden van vergunningen voor politie en volksgezondheid voordat met de aanplant wordt begonnen. Isracann zet zich in om te voorzien in de behoeften van de Israëlische medische markt en de productie-output van de fase één-faciliteit blijft toegewijd aan deze toewijding. Om de recreatiemarkt te bedienen, is Isracann’s 110.000 vierkante voet fase twee-faciliteitsconstructie in volle gang met de mogelijkheid om de uitbouw snel af te ronden en te beginnen met operaties uitsluitend afhankelijk van de vraag. Fase twee vereist minimale kapitaaluitgaven om te voltooien, en de post-oogst faciliteit op de Ein Hahoresh-boerderij is al voltooid met een capaciteit om de gecombineerde totale output van de totale boerderij van 165.000 vierkante meter te verwerken. Bovendien bieden landeigendomopties 2.000.000 vierkante voet aan aangrenzend onroerend goed dat schaalbaarheid biedt om aan vrijwel elke toename van de toekomstige marktvraag te voldoen.

“(…)Zodra de toeleveringsketen stroomt, hebben we verkoopovereenkomsten die in een stroomversnelling komen en beginnen we met het genereren van inkomsten(…)”

“We jongleren met een groeiend aantal opwindende activiteiten naast een schat aan strategische kansen die steeds meer in het spel komen, en het jaar is amper halverwege het eerste kwartaal”, merkt Isracann COO, Matt Chatterton, in het persbericht op. “Met de mogelijkheid om alles te importeren, van eersteklas cannabisgenetica tot bulkbiomassa en uiteindelijk, naarmate de liberalisering vordert, zelfs afgewerkte goederen, zijn we klaar om vrijwel onmiddellijk te beginnen met het verwerken van inkomende logistiek. Zodra de toeleveringsketen stroomt, hebben we verkoopovereenkomsten die in een stroomversnelling komen en beginnen we met het genereren van inkomsten. We hebben een eenvoudige politie-inspectie van de boerderij om te voltooien en dan gaan zaailingen de grond in. We liggen op schema voor voorspelbare tijdlijnen om te oogsten en een drastische toename van het totale aanbod, die snel zou moeten voldoen aan onze binnenlandse behoeften en ons in staat zou stellen om ons te richten op de hoogwaardige exportmarkten van Europa. We hebben veel keuzes om onze waardeketen optimaal te benutten en in veel opzichten zijn we gezegend met een overvloed aan kansen.”