Greenlane brengt Marley Natural producten naar Europa

In enkele staten in de Verenigde Staten verkoopt Marley Natural, natuurlijk, ook wiet.

0
greenlane holdings marley natural
- Advertentie -
Cannabis Industrie Awards 2022

Greenlane Holdings (NASDAQ: GNLN), een van de grootste wereldwijde verkopers van premium cannabisaccessoires en speciale vaporizerproducten, kondigde eerder deze week aan in een persbericht dat het Marley Natural-accessoires wereldwijd gaat distribueren. De exclusieve deal brengt het iconische merk naar speciale locaties in Midden- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Europa.

Marley Natural is een eerbetoon aan Bob Marley

Marley Natural-accessoires zijn een eerbetoon aan de erfenis van Bob Marley, de muzikale pionier en activist die synoniem staat voor cannabiscultuur. Marley Natural’s lijn van rookaccessoires bestaat uit duurzaam geteelde Amerikaanse zwarte walnoot en handgeblazen borosilicaatglas, wat zorgt voor duurzaamheid en stijl. De accessoires van Marley Natural combineren een intuïtieve vorm met subtiele Jamaicaanse accenten en bieden een zintuiglijke benadering van het klassieke rookritueel, aldus het persbericht.

“Marley Natural is een sociaal bewust erfgoedmerk dat aansluit bij de gevestigde cannabis- en muziekgemeenschap”

“Marley Natural is een sociaal bewust erfgoedmerk dat aansluit bij de gevestigde cannabis- en muziekgemeenschap”, zegt Eric Hammond in het persbericht, vice-president van Greenlane Brands. “Door gebruik te maken van ons wereldwijde distributienetwerk voor de detailhandel, willen we dit iconische merk in de winkelrekken over de hele wereld brengen en de toegankelijkheid uitbreiden tot doelgerichte cannabisaccessoires.”

“De uitgebreide samenwerking met Greenlane stelt ons in staat Marley Natural-accessoires naar een nog groter consumentenpubliek te brengen”, zegt Damian Marano in het persbericht, CEO van Docklight Brands, een baanbrekend consumentenmerkbedrijf dat zich richt op van hennep afgeleide cannabinoïde-geïnfuseerde producten waarvan het merkenportfolio Marley omvat. “Ik ben enthousiast over de groei die deze uitgebreide relatie ons beiden zal opleveren.”

In enkele staten in de Verenigde Staten verkoopt het merk, natuurlijk, ook wiet.

Greenlane sinds kort actief in Europa

Eerder liet Greenlane al weten dat het een nieuwe Sales & Marketing Director heeft aangesteld voor Europa. Greenlane Holdings is daarnaast sinds kort eigenaar van het Nederlandse Conscious Wholesale, waaronder ook de bekende webwinkels Azarius en VapoShop vallen. Daarnaast zijn er aandelen van Greenlane te koop op de NASDAQ onder ticker GNLN.