Nieuw: ontvang een email na publicatie artikel in specifieke categorie

Omdat er een praktische, functionele update is wilde ik dit even met jullie lezers delen vandaag.

0
coffeeshoptoerisme rijvaardigheid cbd thc speekseltest ict-problemen wietexperiment wietproef

Deze website bestaat inmiddels alweer meer dan negen maanden en uiteraard staat de ontwikkeling ook niet stil. Omdat er een praktische, functionele update is wilde ik dit even met jullie lezers delen vandaag. Het is nu namelijk mogelijk om een email te ontvangen wanneer we een nieuw artikel publiceren in een specifieke categorie. Zo kunt u heel precies op de hoogte worden gehouden voor de relevante onderwerp voor uw bedrijf.

Update 7 april: onderstaande functie heeft nog een aantal bugs en is momenteel nog niet beschikbaar.

Nieuw: ontvang per email een notificatie van een nieuw artikel

Het werkt als volgt. Hieronder (maar in het vervolg via de nieuwsbrief pagina) vult u uw email adres in en daaronder kunt u aangeven door op het zwarte driehoekje te klikken in het formulier en de categorie of categorieën te selecteren waarvan u binnen een uur na publicatie bericht over wilt krijgen. Daarna hoeft u alleen op de ‘Subscribe Me’ knop te drukken en is het gelukt. Via dit formulier kunt u ook uw voorkeuren aanpassen of afmelden. Het artikel komt u toe 15 minute na publicatie.

[stc-subscribe]

Andere updates: simpeler en sneller

Op de achtergrond heb ik nog een aantal verbeteringen doorgevoerd die de website nog sneller heeft gemaakt. Helaas zijn er wel een paar mooie elementen gesneuveld, maar het is belangrijk voor Google en daarmee de lezer.

De mobiele homepage heeft de grootste versimpeling gezien, zo is onder andere de stock market ticker niet meer aan de bovenkant te vinden en zijn vrijwel alle afbeeldingen komen te vervallen. Mobiel is dan ook vooral bedoeld om even snel iets nieuws te lezen, maar wilt u deze website in zijn volledige pracht en praal bekijken dan raad ik aan via uw desktop of laptop naar te surfen.