Nog twee weken voor nominatie Coffeeshop van het Jaar 2020

Je kunt nog maar twee weken nomineren voor onze Coffeeshop van het Jaar 2020 competitie en Ondernemer van het Jaar 2020 competitie.

0
kort geding wietproef initiatieven vloei pesticiden zware metalen blowverbod corona maatregelen grapperhaus

Je kunt nog maar twee weken jouw favoriete coffeeshop nomineren voor onze Coffeeshop van het Jaar 2020 competitie. Datzelfde geldt ook voor onze competitie voor Cannabis Industrie Ondernemer van het Jaar 2020.

Hoe kan ik mijn favoriete coffeeshop of ondernemer nomineren?

Op de pagina van de Coffeeshop van het Jaar en de Cannabis Industrie Ondernemer van het Jaar vindt je een eenvoudig formulier wat je kan invullen. Daarna is je coffeeshop of ondernemer genomineerd.

Bij meer dan 10 nominaties, worden degenen met de meeste nominaties gekozen om in de uiteindelijke verkiezing te komen

Bij meer dan 10 nominaties, worden degenen met de meeste nominaties gekozen om in de uiteindelijke verkiezing te komen.

In de gehele maand november zal het mogelijk zijn om op een van deze 10 genomineerden te stemmen.

De winnaar wordt digitaal bekend gemaakt. Voor de Cannabis Industrie Ondernemer van het Jaar 2020 is dat 5 december, voor de Coffeeshop van het Jaar 2020 is dat 12 december.

Waarom deze competities?

Wij zijn van mening dat coffeeshops en cannabis ondernemers ook wel eens in het zonnetje mogen worden gezet. Er zijn vooroordelen bij het grote publiek over coffeeshops en ondernemers (die niet per se in een coffeeshop hoeven te ondernemen) en om nu te zeggen dat ze het makkelijk hebben, daarop is het antwoord nee.

Kijk maar naar wat Johan van Laarhoven is aangedaan. Of wat deze coffeeshophouder door de Rabobank is aangedaan en geregeld voorkomt helaas met de combinatie bankenwereld en cannabis. O ja, en dan specifiek dit jaar is er die corona crisis. En moest de coffeeshop ineens tabaksvrij zijn.

Daarom, breng je stem uit. En misschien maak je daarmee iemand zijn of haar dag uiteindelijk. Het kost je hooguit een minuut.

Klik hier om jouw favoriete coffeeshop te nomineren voor coffeeshop van het jaar 2020

Klik hier om jouw favoriete cannabis ondernemer te nomineren voor ondernemer van het jaar 2020