Over ons

cannabisindustrie.nl is opgericht in 2020 met het doel om geïnteresseerden op een professionele manier te informeren over de cannabisindustrie in Nederland en het buitenland.

Cannabisindustrie in Nederland

Coffeeshops kennen we in Nederland inmiddels al meer dan 40 jaar in ons land. Sindsdien is er veel veranderd.

Naast de coffeeshops, zijn de growshops ten toneel verschenen om in de vraag naar kweekbenodigdheden te voldoen. Die vraag heeft op zijn beurt ervoor gezorgd dat er een industrie is ontstaan bestaande uit zadenbanken, plantenvoeding bedrijven, lampenfabrikanten en dergelijke.

De opmars van de coffeeshops heeft op zijn beurt ook gezorgd voor allerlei bedrijvigheid, zoals vloei fabrikanten, glaswerk handelaren, groothandels en allerlei andere benodigdheden.

Cannabisindustrie ontwikkelingen buitenland

Inmiddels is Nederland anno 2020 niet meer het enige land waar cannabis bedrijvigheid plaatsvindt. Als grootste voorbeeld namelijk Canada, dat cannabis op een landelijk niveau legaliseerde in 2018. Talloze Canadese cannabis bedrijven zijn inmiddels naar de beurs gegaan, wat aandelen kopen in wiet nu echt mogelijk maakt. De koersen zijn bovenaan onze website op de homepage te volgen.

Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat er een groeiende vraag is naar deugdelijke informatie.

Oprichter

Mauro Picavet (rechts) met wijlen Joep Oomen. Foto: Derrick Bergman / Gonzo Media

De oprichter van cannabisindustrie.nl is Mauro Picavet, een ervaren cannabis journalist, website bouwer en secretaris van het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod sinds 2016. Mauro is actief sinds 2012 in de cannabisindustrie en heeft een groot netwerk van experts opgebouwd.

Adverteren

Patreon

Om cannabisindstrie.nl mogelijk te maken, bestaat de mogelijkheid om een Patreon te worden naast onze reguliere advertentie opties.

Become a Patron!

Patreon maakt het u en mij makkelijk te kiezen op welke manier u cannabisindustrie.nl wilt steunen.

Andere opties

Dat kan al met een simpele link naar uw bedrijf, maar er zijn ook opties voor een persbericht te laten plaatsen, een banner te laten plaatsen, een interview af te laten nemen met uw bedrijfs woordvoerder of een bedrijfsprofiel te laten maken om een aantal opties te noemen. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden!

Bijdragen

Denkt u te kunnen bijdragen aan cannabisindustrie.nl? Columnist worden? Ons financieel verder helpen of ondersteunen? Wij horen graag van u via [email protected]

Contact

Zou u graag in contact komen met cannabisindustrie.nl? Stuur ons een mailtje op [email protected]