Cannabis Industrie Podcast #30: swapcast met CannabisKenners podcast (België)

In de CannabisKenners podcast wordt iedere twee weken, samen met een centrale gast, een andere kant van de cannabisplant en het Belgische beleid rond dit thema belicht.

Redactiehttps://cannabisindustrie.nl
Dit artikel is geplaatst door de redactie van cannabisindustrie.nl
- Advertisement -
Dutch Passion

De Cannabis Industrie Podcast is een podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Daan van de Belgische CannabisKenners podcast. De voertaal is over het algemeen Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt normaliter online op maandagochtend. Eerder de afleveringen krijgen? Aboneer je op Spotify.

Over de CannabisKenners podcast

In de CannabisKenners podcast wordt iedere twee weken, samen met een centrale gast, een andere kant van de cannabisplant en het Belgische beleid rond dit thema belicht.

Check zeker even de website cannabiskenners.be en volg de podcast op Spotify en/of Twitter @CannabisKenners.

Besproken in deze podcast

Eerst een korte uitleg wat een ‘swapcast’ eigenlijk is, gevolgd door een introductie van Daan over waarom hij de CannabisKenners podcast is begonnen (luister ook zeker de eerste aflevering met Tom Decorte), sinds 1921 100 jaar cannabisverbod in België, ingezonden brief Karel Michiels naar de Nederlandse krant NRC, geplande overleg voor België door Stichting VOC, stigma, Wet van de Remmende Voorsprong, coffeeshopbeleid, risico’s, tempo legalisering in buitenland, Benelux.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
531VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

200 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
17 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES