Cannabis Industrie Podcast #29 met Luc Engels van Bongify

Luc Engels is de oprichter van Bongify, de #1 Online Bong Shop van Europa.

Redactiehttps://cannabisindustrie.nl
Dit artikel is geplaatst door de redactie van cannabisindustrie.nl
- Advertisement -
Dutch Passion

De Cannabis Industrie Podcast is een podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Luc Engels van Bongify. De voertaal is over het algemeen Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt normaliter online op maandagochtend. Eerder de afleveringen krijgen? Aboneer je op Spotify.

Over Luc Engels

Luc Engels is de oprichter van Bongify, de #1 Online Bong Shop van Europa. Door een obsessie met klanttevredenheid en goede service in combinatie met strategische samenwerkingen, joint ventures en overnames streeft Luc ernaar om met zijn bedrijf de Europese cannabisindustrie te domineren. Naast Bongify (gebruik ‘cannabisindustrie5’ bij checkout voor 5% korting), runt hij ook de webwinkels aLeda.nl en crosslighter.com.

Besproken in deze podcast

We begonnen met een introductie van Luc, waarna we de volgende onderwerpen behandelden: Hoe populair zijn bongs in Europa? En hoe doet Nederland het? Opkomst van dabben van hasjolie, bankenproblematiek, Tommy Chong, visie voor de toekomst, mogelijke concurrentie van Bol / Amazon, de VapeXhale vaporizer, omgang met het versturen van iets breekbaars, zelf gebruiken van een bong, schoonmaken van een bong, het experiment gesloten coffeeshopketen, het wietexperiment in Maastricht en Billie Holiday.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
531VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

200 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
17 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES