QwikLeaf onhult Cannabis Smart Locker om afhalen mogelijk te maken

QwikLeaf zal vanaf midden zomer 2021 75 Cannabis Smart Lockers installeren voor het bezorgen van cannabis in heel Los Angeles, Californië.

0

Waarschijnlijk de grootste angst voor coffeeshops en de droom van burgemeester van Rotterdam Aboutaleb is schijnbaar werkelijkheid geworden met de Cannabis Smart Locker uitvinding van het Californische bedrijf Qwikleaf.

Online bestellen en bestellingen ophalen bij een Cannabis Smart Locker

Met het platform ontworpen door Qwikleaf kunnen cannabisklanten online bestellen en bestellingen ophalen bij een Cannabis Smart Locker locatie van hun keuze.

“In de snelst groeiende industrie ter wereld implementeert QwikLeaf het eerste netwerk van afhaallocaties voor cannabisbezorging voor cannabis”, zegt Neil Biafore in het persbericht, CEO en oprichter van QwikLeaf. “We hebben jarenlang gewerkt aan het bouwen van het eerste slimme lockerplatform voor het bestellen van cannabis en nu is het tijd om QwikLeaf naar het publiek te brengen. De technologie die we hebben gebouwd, zal de basis leggen voor een ‘click-and-collect’-toegang tot de cannabisindustrie. QwikLeaf is de drijvende kracht achter de motor van de meest ontwrichtende consumententrend van de vorige eeuw. Dit is een unieke kans om ‘s werelds eerste netwerk van slimme kluisjes voor de verkoop van cannabis in te zetten.”

Het baanbrekende, gebruikersgerichte platform van QwikLeaf maakt het online kopen van cannabis snel, veilig en net zo gemakkelijk als in elke andere branche, en biedt klanten met name een alternatief voor bestellen bij apotheken.

QwikLeaf zal vanaf midden zomer 2021 75 Cannabis Smart Lockers installeren voor het bezorgen van cannabis in heel Los Angeles, Californië.