De Beursberichten: Tilray aandelen in de lift in week 30

Waar de rest van de bedrijven kwakkelt op de beurs, zitten de Tilray aandelen als een van de weinigen weer in de lift.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 30

Tot voor kort hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 20,44 dollar waard na een daling van 1,06%. Een week later is het aandeel nog iets verder gedaald naar 19,60 dollar: een daling van 4,11%. Daarnaast beëindigde Seth Rogen’s cannabismerk Houseplant de samenwerking met Canopy Growth.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 2,73% naar 14,60 dollar. Een week later is het aandeel eindelijk weer eens gestegen naar 16,01 dollar: een stijging van 9,66%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een lichte stijging van 0,13% naar 7,52 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 7,29 dollar en is het aandeel dus weer iets gedaald met 3,05%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 7,43 dollar na een daling van 3,12% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 7,64 dollar waard: een stijging van 2,82%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 6,49 waard na een daling van 5,39%. Het aandeel is sindsdien verder gedaald en staat nu op 6,13 dollar: een verdere daling van 5,55%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 3,76 dollar per aandeel na een kleine stijging van 0,53%. Vandaag is het 3,64 dollar waard: daling van 3,19%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Tilray aandelen in de lift

Waar de rest van de bedrijven kwakkelt op de beurs, zitten de Tilray aandelen als een van de weinigen weer in de lift.