Virtueel in de coffeeshop zitten? Het kan bij The Grass Company

Is virtueel deelnemen aan een tafelgesprek in de coffeeshop een goede tijdelijke oplossing?

0
The Grass Company Johan van Laarhoven OM Sidney Smeets
- Advertentie -
Dutch Passion
PCN Symposium

Het is alweer een tijdje geleden dat we in de coffeeshop konden zitten om een jointje te roken met koffie om met elkaar te praten het leven door te nemen. Voor velen een groot gemis. The Grass Company in Tilburg presenteerde vorige week een tussenoplossing.

Vorige week zagen we een Facebook post voorbij komen van The Grass Company in Tilburg met de mededeling dat het nu mogelijk is om virtueel deel te nemen aan een gesprek in de coffeeshop via deze link (link werkt niet meer).

Is virtueel deelnemen aan een tafelgesprek in de coffeeshop een goede tijdelijke oplossing?

Het zal gezien de verwachtingen en ontwikkelingen van de coronacrisis dan ook nog wel even duren voordat we echt weer bij elkaar kunnen komen in de coffeeshop. Voor sommigen ook echt een probleem, want die kunnen/mogen thuis (of binnen) helemaal niet roken. Voor zij die dat wel kunnen, kan een virtuele deelname voor een sessie met je vrienden dan ook best een leuke tijdelijke oplossing zijn.

Alleen moet je de vrienden daar ook wel voor hebben. Daarnaast, is het naar de coffeeshop gaan juist ook leuk om nieuwe vrienden te maken en te leren van andere perspectieven.

Zelf zijn we dan ook nog niet gaan zitten aan een van deze virtuele tafels van The Grass Company, maar hebben we wel aan een paar sessies georganiseerd met vrienden en onze eigen techniek. Of het echt populair is, is moeilijk te zeggen. Maar we kunnen ons best voorstellen dat in bepaalde coffeeshops het best wel eens kan werken voor de klantenbinding nu er verder geen mogelijkheden zijn.

Cannabis Industrie Awards 2022